DEDICAŢIE

 ” DEDIC ACEASTĂ PROFESIE MEMORIEI  PĂRINȚILOR MEI care m-au susținut întotdeauna în toate demersurile mele privind STUDIUL,  fiinţe de aur, speciale; structuri umane uriaşe; unicele persoane cele mai importante din viaţa mea, indispensabile mie- unica mea avere, unica motivaţie de a fi; aerul existenţei mele; cei mai adevăraţi părinţi care, întotdeauna îmi spuneau că, într-o societate lipsită de progres uman şi moral, îmi voi putea asigura doar cu mari sacrificii existenţa cu resurse obţinute din trăirile oamenilor!!!”                     Viorica Ungureanu

CARIERĂ

                Dedic această profesie, persoanelor umane  care nu au trădat pe nimeni niciodată, indiferent de imprejurări si rigori; capabile de respect, de stimă de sine, de demnitate, de excelenţă şi, în mod special, unei persoane prin a căre înţelepciune şi onestitate, evidente, – ceea ce denotă că societatea  (romanească) NU  este în totală degradare-, mi-a confirmat că,  prin tărie de caracter şi răbdare în  relaţiile sociale şi ierarhice,  este imperioasă distanţa valorică dintre indivizi, [condiţie sine qua non în echilibrarea conflictului]; circumspecţia; diferenţa indisolubilă, exhaustivă dintre parvenire şi devenire; acesta este Directorul General al actualului meu loc de muncă: Electrica Furnizare Ploieşti,  ing.VALENTIN SAVA!,  un model uman de excepţie,  de înaltă ţinută etică pentru care am  toată consideraţia şi recunoştinţa, necondiţionat, fără echivoc!!!

 

 Pentru susţinerea morală, aceeaşi preţuire prietenilor mei dragi. Mulţumesc în special duşmanilor mei care m-au determinat şi astfel, m-au ajutat să mă înalţ!!!

 

Multumesc Maestrului SILVIU ERUŞENCU pentru dedicarea sa profesionalismului  si pentru  atenționarea că, A FI PERFECŢIONIST înseamnă a nu te iubi îndeajuns ca persoană!  Desigur, promisiunea mea de a tinde către perfecţionism este însăşi nevoia mea de adevăr, corectitudine, autoresponsabilizare, linişte, libertate, când viaţa este – de fapt- (însuşi) unghiul din care este privită iar Omul este doar rezultanta percepţiilor, adeseori grav decalate, în funcţie de capacitatea de reacţie a creierelor care este diferită de la individ la individi, adeseori dolosivă,  vicioasă, nocivă!

Viorica   Ungureanu  – Mediator  autorizat 

Bun venit! Aceaste pagini se adresează persoanelor fizice sau juridice interesate de soluţionarea litigiilor, prin metoda alternativa la justiţie: MEDIEREA. În acest sens, aveţi posibilitatea de a vă informa, de a mă contacta, de a îmi cere sprijinul! În exercitarea serviciilor mele privind MEDIEREA, asigur publicul de încrederea de care sunt capabilă, de autoresponsabilizare, de conduită echidistană, corectă, serioasă, neutră şi imparţială, fără echivoc. Vă mulţumesc!